Van de voorzitter

Hallo

Leuk dat je rondkijkt op onze website! Wij zijn Zeewitoe, dé kanovereniging van Bergen op Zoom. We zijn een ontzettend diverse vriendengroep die samen komt voor onze passie: kajakken.

In 1986 is de vereniging opgericht. In die tijd waren we vooral gericht op zee, wildwater en toer kajakken, vandaar ook de naam Zee-wi-toe. In deze disciplines zijn we nog steeds actief in, maar ondertussen hebben we ook een actief poloteam, varen we regelmatig in de branding op het strand en vergeet natuurlijk het slalommen niet, bekend van de olympische spelen.

Met al deze disciplines hebben we een heel divers aanbod, er is voor ieder wat wils. Houd je van adrenaline, actie en je grenzen verleggen? Dan is wildwater en branding kajakken echt iets voor jou. Heb je liever een actief en spannend spel en ben je echt een team speler? Dan ben je bij kanopolo aan het juiste adres. Ben je meer op zoek naar ontspanning op het water en genieten in de natuur? Dan is zee en toer kajakken echt voor jou weggelegd. Maar uiteraard hoef je niet te kiezen, je kan ook alle disciplines naast elkaar uitoefenen.

Bij de evenementen zie je alle geplande dagtochten en weekenden. Dit kan verschillen tussen een dagtochtje in de biesbos, wedstrijden van de kanopolo of een weekend wildwater varen in de Ardennen. Ook in de mei vakantie en de zomervakantie gaan we weg, meestal naar Frankrijk, Oostenrijk of Duitsland. De locatie hangt voornamelijk af van het weer en de waterstand.

Wat we het belangrijkste vinden in alle disciplines van de vereniging is gezelligheid. Iedereen is welkom en iedereen is gelijk.

Heb je interesse in kajakken, kom dan eens langs bij de vereniging! Tijdens de zomertijd zijn wij op woensdagavond van 19:00 tot 21:00 uur te vinden op het eind van de Noordlandseweg en op het water van de Binnenschelde. Een gratis proefles kan natuurlijk ook altijd, mail hiervoor even naar secretaris@zeewitoe.nl zodat we voor voldoende begeleiding kunnen zorgen.

Kijk nog lekker rond op de site en ik hoop je snel te zien op het water.

Groetjes de voorzitter, Amanda Schuurbiers