Van de voorzitter

Kano vereniging ZeeWitoe is dé vereniging voor liefhebbers van kanovaren in Bergen op Zoom en omstreken. ZeeWitoe is een middelgrote ‘familievereniging’ waarbij gezelligheid en plezier hoog in het vaandel staan.

Iedereen die van watersport houdt en/of van recreëren op het water is welkom.

ZeeWitoe is al sinds 1986 een begrip in Bergen op Zoom en omstreken. Leden van deze kanovereniging zijn vaak in hun bootjes op de Binnenschelde te vinden. Bijvoorbeeld bij hun locatie aan de Noordlandseweg, of al varend en trainend op andere plekken van de Binnenschelde. Naast het kanovaren op de Binnenschelde trekt de vereniging er meerdere keren per jaar op uit om verschillende Nederlandse of buitenlandse rivieren te bevaren. Zo gaat de club regelmatig een dag of een weekend naar de Ardennen om daar te genieten van wat meer stromend ‘wild’ water. Ook rivieren in de Franse of Oostenrijkse Alpen worden verkend en bevaren. Voor degene onder ons die het wat rustiger aan willen doen, staan regelmatig tochtjes op de Vliet of de Dommel op het programma.

Wil je eens kennismaken met de kanosport? Kom dan een keertje langs op de Noordlandseweg op onze clubavond. Tijdens de zomertijd zijn we op de woensdagavond tussen 19.00 u en 21.00 u op of rond het water aan de Binnenschelde te vinden.

Ook op deze website kun je een goed idee krijgen van ZeeWitoe als vereniging en de kanosport. Zo vind je bijvoorbeeld informatie en foto’s over al onze disciplines zoals zeevaren, kanopolo, slalomvaren, wildwatervaren en dergelijke. Veel lees- en kijkplezier!

Paul Peterse, de voorzitter.