Start2Kajak bij Zeewitoe start 20 november in het zwembad

Zeewitoe, de kanovereniging voor Bergen op Zoom en omstreken heeft grootse plannen. In plaats van de zomertijd af te wachten beginnen we het nieuwe seizoen al op 20 November in het warme zwembad Laco in Hoogerheide. Met de kano in het zwembad heb je heel veel mogelijkheden, behalve basisvaardigheden en eskimoteren, leer je op een ontspannen manier ook techniek, freestyle en kanopolo trainen.

In Maart (of eerder als de temperatuur goed is) gaan we snel weer het water op aan de Binnenschelde voor de vervolgcursus en meer trainingen. Voor de nieuwe leden volgt daarna “the challenge”. Naar keuze krijg je dan een uitdaging op wildwater, een toertocht of een kanopolo wedstrijd.

Voor de jeugdleden: kanovaren kun je ook heel goed samen met je vader of moeder. Het is voor jou extra leuk omdat je licht bent en dus minder snel omgaat. Heel leuk om een sport te hebben waarin je snel beter kunt worden dan je ouders! Een zwemdiploma is alles wat je nodig hebt om te beginnen.

Meld je snel aan, we beginnen op al op 20 November!

Meer details over de speciale aanbieding voor het lidmaatschap en het programma vind je hieronder. Mocht je vragen hebben dan kan dat via website, Instagram, Facebook of mailen naar voorzitter@zeewitoe.nl

Het programma:

20, 27 november, 11 december:
13:30 – 15:30 Start2Kajak: eskimoteer en techniekcursus, vrij varen voor gevorderden.

18 december:
15:45 – 17:45 Start2Kajak: eskimoteer en techniekcursus, vrij varen voor gevorderden.

22 januari:
13:30 – 15:30 Start2Kajak: eskimoteer en techniekcursus, vrij varen voor gevorderden.

Maart – Mei: Vervolgcursus kanovaren aan de Binnenschelde, 6 avonden

Juni: “The Challenge”

  • Branding- of wildwatervaren
  • Rondje Biesbosch of rondje Breda
  • Wedstrijd kanopolo (beginnerstoernooi)

Kosten:
Als je in november of december 2022 lid wordt is het lidmaatschap dit jaar gratis. Je betaalt voor één normaal jaar en bent gelijk tot eind 2023 lid!
Een jeugdlid betaalt slechts 43€ per jaar, volwassen betalen 75€ per jaar.
Voor de eskimoteercursus (5 lessen) betaal je €50

@Kim Kempeneers voor de foto’s!