Start2Kajak, deel 2

Vanaf woensdagavond 13 april gaat de beginnerscursus van start. In 6 avonden leer je kanovaren op de Binnenschelde, maar ook op water in de omgeving. Voor de nieuwe leden volgt daarna “the challenge”, een mooie tocht op de Dommel waar je op licht stromend water leuk en mooi kunt kanoën.

Het eerste deel van Start2Kajak is al geweest in januari en februari van dit jaar in het zwembad. Je hoeft deel 1 niet gevolgd te hebben om aan het tweede deel te mogen starten. Je kunt deel 1 (eskimoteren in het zwembad) ook prima komende winter volgen.

Voor de jeugdleden: kanovaren kun je ook heel goed samen met je vader of moeder. Het is voor jou extra leuk omdat je licht bent en dus minder snel omgaat. Heel leuk om een sport te hebben waarin je snel beter kunt worden dan je ouders! Een zwemdiploma is alles wat je nodig hebt om te beginnen.

Meld je snel aan, we beginnen al op 13 april!

Meer details over de speciale aanbieding voor het lidmaatschap en het programma vind je hieronder. Mocht je vragen hebben dan kan dat via website, Instagram, Facebook of mailen naar kanopolo@zeewitoe.nl.

Het programma:

13 April, woensdag 19:00-20:30: Basiscursus kanovaren aan de Binnenschelde-1

20 April, woensdag 19:00-20:30: Basiscursus kanovaren aan de Binnenschelde-2

11 Mei, woensdag 19:00-20:30: Basiscursus kanovaren aan de Binnenschelde-3

18 Mei, woensdag 19:00-20:30: Basiscursus kanovaren-4 in de regio

1 Juni, woensdag 19:00-20:30: Basiscursus kanovaren-5 in de regio

8 Juni, woensdag 19:00-20:30: Basiscursus kanovaren-6 in de regio

12 Juni, zondag Afsluiting kanocursus: “the challenge” op de Dommel bij St-Oedenrode

Na de basiscursus kun je deelnemen aan alle activiteiten van Zeewitoe, maar je mag ook zelf gaan kanovaren. Onze activiteiten staan op de website onder “evenementen”, deze omvatten alle kanodisciplines van toervaren tot wildwatervaren en kanopolo. Veel van onze leden nemen aan meerdere disciplines deel.

Voor maar 43 euro (volwassenen 75€) mag je deelnemen aan de cursus en ben je ook een jaar lid van onze gezellige vereniging. Het bedrag is ook nog eens inclusief materiaalgebruik. De eerste les is uiteraard vrijblijvend (gratis).