Start2Kajak

UPDATE
Door de aangescherpte coronaregels kunnen we niet het zwembad in zoals gepland.
Aanstaande zondag 28 november gaat dus NIET door.
We zijn hard op zoek naar alternatieven (ander zwembad op andere tijden). We houden jullie op de hoogte. We denken aan 11/12 december en verder. Wordt vervolgd.


Zeewitoe, de kanovereniging voor Bergen op Zoom en omstreken heeft grootse plannen. In plaats van de zomertijd af te wachten beginnen we het nieuwe seizoen al in november in het warme zwembad de Schelp. Met de kano in het zwembad heb je heel veel mogelijkheden, behalve basisvaardigheden en eskimoteren, leer je op een ontspannen manier ook techniek, freestyle en kanopolo trainen.

De activiteiten worden volgend jaar voortgezet zonder kano met een lustrumfeest en samen Vastenavend vieren. Maar daarna gaan we snel weer het water op aan de Binnenschelde voor de vervolgcursus en meer trainingen. Voor de nieuwe leden volgt daarna “the challenge”. Naar keuze kun je wildwatervaren, toervaren of kanopoloën.

Voor de jeugdleden: kanovaren kun je ook heel goed samen met je vader of moeder. Het is voor jou extra leuk omdat je licht bent en dus minder snel omgaat. Heel leuk om een sport te hebben waarin je snel beter kunt worden dan je ouders! Een zwemdiploma is alles wat je nodig hebt om te beginnen.

Meld je snel aan, we beginnen al op 28 november!

Meer details over de speciale aanbieding voor het lidmaatschap en het programma vind je hieronder. Mocht je vragen hebben dan kan dat via website, Instagram, Facebook of mailen naar kanopolo@zeewitoe.nl.


Het programma:

28 november
18:00 Basisvaardigheden en eskimoteercursus

12 december
18:00 eskimoteer en techniekcursus

19 december
18:00 eskimoteer en techniekcursus

9 januari
18:00 eskimoteer + levend vlot / schipper mag ik overvaren

30 januari
18:00 eskimoteer en techniekcursus
19:00 vrij varen + kanopolo / trefbal

April + Mei: Vervolgcursus kanovaren aan de Binnenschelde, 6 avonden

Juni: “The Challenge”
·        Branding- of wildwatervaren
·        Rondje Biesbosch of rondje Breda
·        Wedstrijd kanopolo (beginnerstoernooi)

Het lidmaatschapspeciale aanbieding geldig tot 28 november 2021:
Voor jeugdleden (tot en met 18 jaar), 43€ inclusief instructie en 5x toegang zwembad.
Voor volwassenen: 75€ inclusief instructie en 5x toegang zwembad.