Start2Kajak

UPDATE 18 januari: 

Door de aangescherpte coronaregels hebben we onze plannen aangepast! We hebben zwembad Laco in Hoogerheide vastgelegd en beginnen daar vanaf zondag 16 januari om 15:00. Zie voor verdere details onderstaand bericht. 
We hebben een mooie groep deelnemers variërend in leeftijd (m/v), maar de cursus zit nu vol. Je bent echter welkom voor een kennismaking! 

Zeewitoe, de kanovereniging voor Bergen op Zoom en omstreken heeft grootse plannen. In plaats van de zomertijd af te wachten beginnen we het nieuwe seizoen al begin januari in het warme zwembad Laco in Hoogerheide. Met de kano in het zwembad heb je heel veel mogelijkheden, behalve basisvaardigheden en eskimoteren, leer je op een ontspannen manier ook techniek, freestyle en kanopolo trainen. 

De activiteiten worden voortgezet zonder kano met een lustrumfeest en samen Vastenavend vieren. Maar daarna gaan we snel weer het water op aan de Binnenschelde voor de vervolgcursus en meer trainingen. Voor de nieuwe leden volgt daarna “the challenge”. Naar keuze krijg je dan een uitdaging op wildwater, een toertocht of een kanopolo wedstrijd. 

Voor de jeugdleden: kanovaren kun je ook heel goed samen met je vader of moeder. Het is voor jou extra leuk omdat je licht bent en dus minder snel omgaat. Heel leuk om een sport te hebben waarin je snel beter kunt worden dan je ouders! Een zwemdiploma is alles wat je nodig hebt om te beginnen. 

Meer details over de speciale aanbieding voor het lidmaatschap en het programma vind je hieronder. Mocht je vragen hebben dan kan dat via website, Instagram, Facebook of mailen naar kanopolo@zeewitoe.nl.


Het programma:

16 januari 
15:00 Start2Kajak: eskimoteer en techniekcursus 
16:00 Leden: vrij varen + estafette met hindernissen 

23 januari
15:00 Start2Kajak: eskimoteer en techniekcursus
16:00 Leden: vrij varen + freestylesessie 

30 januari
15:00 Start2Kajak: eskimoteer en techniekcursus
16:00 Leden: vrij varen + kanopolo / trefbal 

6 februari
15:00 Start2Kajak: eskimoteer en techniekcursus
16:00 Leden: vrij varen + levend vlot / schipper mag ik overvaren 

13 februari
15:00 Start2Kajak: eskimoteer en techniekcursus
16:00 Leden: vrij varen + kanopolo / trefbal 

April + Mei: Vervolgcursus kanovaren aan de Binnenschelde, 6 avonden

Juni: “The Challenge”
·        Branding- of wildwatervaren
·        Rondje Biesbosch of rondje Breda
·        Wedstrijd kanopolo (beginnerstoernooi)

Het lidmaatschapspeciale aanbieding geldig tot 16 januari 2022:
Voor jeugdleden (tot en met 18 jaar), 43€ inclusief instructie en 5x toegang zwembad.
Voor volwassenen: 75€ inclusief instructie en 5x toegang zwembad.